Winnaars week 15

Afgelopen week is er weer een winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Amy McCulloch – Ademloos

Dankzij The House of Books mochten wij een fysiek gesigneerd exemplaar verloten van het boek ‘Ademloos’. Hier willen wij The House of Books natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat het boek ‘Ademloos’ over?

De carrière van journaliste Cecily Wong zit in het slop, maar als ze wordt uitgenodigd voor een expeditie om een van de hoogste bergen ter wereld te beklimmen, grijpt ze die kans met beide handen. Vanaf het moment dat het kleine team aan de expeditie begint, gebeuren er vreemde dingen. Er vindt een diefstal plaats. Er gebeurt een ongeluk. En dan vindt Cecily een mysterieuze boodschap op haar tent: er is een moordenaar op de berg… Hoe hoger ze komen, hoe gevaarlijker de klim wordt. En hoe meer ze op elkaar moeten vertrouwen. Maar dan vindt Cecily het eerste lichaam…

Veronique las ‘Ademloos’ al en haar mening kun je hier lezen.

De winnaar

De winnaar van deze roman is Jasmijn van Beusekom geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Niet gewonnen en toch interesse in deze thriller? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna of Bazarow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge