Winnaars week 12

In verband met de Pasen hebben wij, één dag later dan gewend, de winnaars voor jullie van de winacties die in week 12 afliepen. Onderstaande deelnemers hebben gewonnen:

Anita Kok – Venijnig spoor

Dankzij Godijn Publishing mochten we 4 e-books verloten van ‘Venijnig spoor’, het debuut van Anita Kok. Hier willen wij Godijn Publishing natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Venijnig spoor’ over?

Hannah verhuist samen met haar man Matthijs en hun tweeling Mees en Merlin naar een tuindersgebied. Een biologische kwekerij opzetten is hun grootste wens. Een nieuwe start op een mooie plek. De tuinders zijn echter heer en meester in dit gebied en zitten hier niet op te wachten. Hannah houdt zichzelf voor dat de gemeenschap tijd nodig heeft om hun gezin te accepteren, maar ze heeft het gruwelijk mis. Haar leven neemt een verschrikkelijke wending wanneer er iemand wordt vermoord. Hannah is verdachte in de moordzaak. Ze beweert onschuldig te zijn en doet er alles aan om achter de waarheid te komen. Als er gevaar dreigt voor haar naasten ziet ze geen uitweg meer. Geeft ze de strijd op? Of komt Hannah achter de weerzinwekkende waarheid?

De winnaars

De winnaars van het ‘Venijnig spoor’ zijn Marian Bouwens, Willem de Wal, Herman Nieuwenhuis en Debby Koeman geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie het gewonnen e-book zo snel mogelijk ontvangen.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. te bestellen bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

2 thoughts on “Winnaars week 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge