Winnaars week 10

Afgelopen week zijn er weer twee winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Marco van Kampen en Paul Bots – De zaak Nicky Verstappen

Dankzij Paul Bots mochten wij twee fysiek gesigneerde exemplaren verloten van zijn ‘De zaak Nicky Verstappen’, dat hij samen met Marco van Kampen schreef. Hier willen wij Paul Bots natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘De zaak Nicky Verstappen’ over?

De elfjarige Nicky Verstappen, een verlegen knul met een passie voor voetbal, wordt op 11 augustus 1998 dood gevonden in een sparrenbos op de Brunssumerheide. Het jongetje uit Heibloem verdween plotseling tijdens een zomerkamp op de hei met het jeugdwerk. Is hij weggelopen? Ontvoerd? Misbruikt? Vermoord?
Ruim twintig jaar houdt de zaak Nicky Verstappen de gemoederen bezig. Het mysterie van zijn dood verwoest de levens van de nabestaanden, scheurt een hecht dorp in tweeën en stelt opsporingsinstanties voor grote vragen. De zaak zit muurvast, totdat er in 2018, na een grootschalig DNA-onderzoek, door een match een hoofdverdachte wordt aangehouden: Jos Brech uit Simpelveld.
Nicky’s ouders en zusje hopen eindelijk antwoord te krijgen op hun vragen. Hoe zagen de laatste uren van Nicky eruit? Had hij pijn? Heeft hij nog om zijn vader en moeder geroepen? Maar verdachte Brech beroept zich in de rechtszaak keer op keer op zijn zwijgrecht.

De winnaars

De winnaars van ‘De zaak Nicky Verstappen’ zijn Christiane Savelkoul en Peter Gielkens geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie het boek zo snel mogelijk ontvangen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Tjeerd Langstraat – Evi

Dankzij Tjeerd Langstraat mochten wij één fysiek exemplaar en één digitaal exemplaar verloten van zijn nieuwste thriller ‘Evi’. Hier willen wij Tjeerd Langstraat natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Evi’ over?

Een jonge vrouw pleegt zelfmoord. Haar vader blijft radeloos achter met een afscheidsbrief die meer vragen oproept dan dat het antwoorden geeft. Een psychologisch spel volgt als hij probeert uit te vinden wat er precies is gebeurd. En, waar het lichaam van zijn dochter is gebleven… Het voert hem door heel Europa op zoek naar antwoorden, maar hoe dieper hij graaft, hoe bizarder de zelfmoord van zijn dochter lijkt te zijn. Wanneer wordt zelfmoord moord? Een Jan Vos thriller.

De winnaars

De winnaar van het fysieke exemplaar is Anneliese de Waal geworden en Tineke Rol mogen wij blij maken met het digitale exemplaar. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie het boek zo snel mogelijk ontvangen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge