Winnaars: Nicola Rayner – Uit het oog

Tot en met gisteren liep de winactie die wij in samenwerking met uitgeverij Cargo hadden. Hierbij maakte je kans op één van de drie fysieke exemplaren van het boek ‘Uit het oog’, geschreven door Nicola Rayner. Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun deelname en uitgeverij Cargo natuurlijk heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van deze exemplaren.

Bij de deelnemers hebben wij gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit hebben wij drie winnaars getrokken.

De onderstaande deelnemers hebben gewonnen…

Esther, stuur jij ons een mail met het mailadres waar je mee gereageerd hebt naar info@koukleum.nl, dan zorgen wij ervoor dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Pierre en Karin, zouden jullie ons binnen een week een privébericht willen sturen op onze Facebookpagina Koukleum.nl, met daarin jullie adresgegevens vermeld. Dan zorgen wij ervoor dat het boek zo snel mogelijk jullie kant op komt.

Mochten Esther, Pierre of Karin niet binnen een week reageren dan vervalt de prijs en kan Koukleum.nl er voor kiezen nieuwe winnaars te kiezen of de prijzen te bewaren tot een later tijdstip.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com of bij de lokale boekhandel.

Daarnaast houden wij jou als lezer ook graag op de hoogte van de nieuw te verschijnen boeken via ‘Nieuwe boeken’ op Facebook en/of Twitter. Volg ons en wij zorgen ervoor dat je NTL-lijstje nog langer wordt.

3 thoughts on “Winnaars: Nicola Rayner – Uit het oog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge