Winnaars: Marlies Slegers – Backpack

Tot en met gisteren liep de winactie die wij in samenwerking met LS Amsterdam hadden. Hierbij maakte je kans op een van de drie fysieke exemplaren van ‘Backpack’ geschreven door Marlies Slegers. Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun deelname en LS Amsterdam natuurlijk heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van deze exemplaren.

Bij de deelnemers hebben wij gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit hebben wij drie winnaars getrokken.

De onderstaande deelnemers hebben gewonnen…

Wij hebben één deelnemer die gewonnen heeft via onze website. Onderstaande winnaar kan een mailtje van ons verwachten in zijn mailbox.

Daarnaast hebben we ook twee deelnemers die gewonnen hebben via onze Facebookpagina. Deze winnaars kunnen van ons een privé berichtje verwachten op Facebook.

Winnaars gefeliciteerd. De winnaars hebben één week de tijd om te reageren op de mail of privébericht. Hebben de winnaars dan niet gereageerd dan kan Koukleum.nl beslissen om een andere winnaar te kiezen of de prijs te bewaren voor een eventuele andere winactie.

Wij zullen snel weer een nieuwe winactie starten. Houd daarom onze website en social media kanalen, waaronder onze Facebookpagina, Twitter, Instagram, Bloglovin en/of Pinterest-kanaal goed in de gaten.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bruna, Bol.com of bij de lokale boekhandel.

Daarnaast houden wij jou als lezer ook graag op de hoogte van de nieuw te verschijnen boeken via ‘Nieuwe boeken’ op Facebook en/of Twitter. Volg ons en wij zorgen ervoor dat je NTL-lijstje nog langer wordt.

One thought on “Winnaars: Marlies Slegers – Backpack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge