Winnaars: Kiki van Dijk – Bali

Tot en met gisteren liep de “Kiki van Dijk – Bali” winactie die ik in samenwerking met Xander uitgevers had. Ik wil alle deelnemers van deze winactie bedanken voor jullie deelname en ik wil Uitgeverij Xander natuurlijk ook heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van de exemplaren voor deze winactie.

Uit de vele deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één winnaar getrokken.

De onderstaande deelnemers hebben gewonnen…..

  • Arian van de Wijdeven
  • Hilde Janbroers-Stolk
  • Diana Gielkens

Arian, Hilde & Diana zouden jullie mij, binnen een week een privébericht willen sturen op mijn Facebook Like Pagina Koukleum.nl, met daarin jullie adresgegevens vermeld. Dan geef ik deze door aan de uitgever en zorgen zij ervoor dat het boek “Bali” geschreven door Kiki van Dijk, zo snel mogelijk jullie kant op komt. Mocht een van de winnaars niet reageren binnen 1 week, dan zal er een nieuwe winnaar gekozen worden.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

One thought on “Winnaars: Kiki van Dijk – Bali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge