Winnaars Handlettering doe je mee? editie 2

Tot en met gisteren liep de Mega-winactie die ik in samenwerking had met Big Balloon Publishers waarbij ik 10 exemplaren van Handletttering doe je mee? editie 2 weg mocht geven. Hier wil ik Big Balloon Publishers nogmaals hartelijk voor bedanken.


Uit de vele deelnemers heb ik gekeken wie aan de voorwaarden voldeed. Die heb ik bij elkaar gegooid in de hoge hoed en hieruit heb ik 10 winnaars gekozen…

De onderstaande deelnemers hebben gewonnen…

 • Linda van Esch
 • Sabrina
 • Doortje van Munster
 • Dieuwke van Boven
 • Marij Brand
 • Sandra CoronaDesign
 • Silvia Vroomen
 • chucky1012
 • Jolien Lesuisse
 • Jellie de Vries

De winnaars krijgen een mail (de winnaars van de website) of een reactie onder hun bericht op facebook (De winnaars op facebook) met het verzoek om binnen 1 week hun gegevens door te geven. Zodra ik alle gegevens binnen heb, zal ik de gegevens doorgeven aan de uitgever, zodat deze de gewonnen exemplaren naar jullie op kan sturen. Heeft een van de winnaars de prijs na 1 week niet geclaimd, dan vervalt de prijs. Daarna kan Koukleum.nl besluiten om de prijs aan iemand anders te gunnen of deze te bewaren voor een andere latere actie.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar toch interesse hebben in dit geweldige boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Houd mijn pagina in de gaten… Er komt binnenkort weer een leuke winactie. 🙂

3 thoughts on “Winnaars Handlettering doe je mee? editie 2

 1. Super blij met mijn gewonnen prijs!! Enorm bedankt, Koukleum.nl en Big Ballon Publishers!! ?? ik heb een geluksmomentje!! (Mijn adresgegevens heb ik via een privé bericht doorgestuurd)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge