Winnaars E-book pakket Loes den Hollander – Duivelspact & Mij zie je niet

Tot en met gisteren liep de winactie die ik in samenwerking had met De Crime Compagnie, ter ere van mijn 2 jarig bestaan. Hierbij maakte je tweemaal kans op een ebookpakket met de boeken “Duivelspact” en “Mij zie je niet” geschreven door Loes den Hollander. Ik wil alle deelnemers bedanken voor jullie deelname en De Crime Compagnie natuurlijk heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van deze Ebook pakketten.

Uit de vele deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik twee winnaars getrokken.

De onderstaande deelnemers hebben gewonnen…

  • Luna van Holland
  • Arda Van Daelen Groeneweg

Luna en Arda willen jullie mij binnen een week een privébericht willen sturen op mijn Facebook Like Pagina Koukleum.nl, met daarin jullie e-mailadres vermeld. Dan geef ik deze door aan de uitgever en zorgt zij ervoor dat het ebookpakket naar jullie doorgestuurd worden.

Mochten Luna of Arda niet binnen een week reageren, dan vervalt de prijs en zal ik een nieuwe winnaar kiezen.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in de boeken van Loes den Hollander, deze zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge