Winnaars: 3x Toni Coppers – Het vergeten meisje

Tot en met gisteren liep de winactie die wij in samenwerking met Angèle en New Book Collective hadden. Hierbij maakte je kans op een van de drie fysieke exemplaren van ‘Het vergeten meisje’ geschreven door Toni Coppers. Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun deelname en Angèle en New Book Collective natuurlijk heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van dit exemplaar.

Bij de deelnemers hebben wij gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit hebben wij drie winnaars getrokken.

De onderstaande deelnemers hebben gewonnen…

Wij hebben één deelnemer die gewonnen heeft via onze website. Onderstaande winnaar kan een mailtje van ons verwachten in zijn mailbox.

Daarnaast hebben we twee deelnemers die gewonnen hebben via onze Facebookpagina. Deze winnaars kunnen van ons een privé berichtje verwachten op Facebook.

Winnaars gefeliciteerd. De winnaars hebben één week de tijd om te reageren op de mail of privebericht. Hebben de winnaars dan niet gereageerd dan kan Koukleum.nl beslissen om een andere winnaar te kiezen of de prijs bewaren voor een eventuele andere winactie.

Wij zullen snel weer een nieuwe winactie starten. Houd daarom onze website en social media kanalen, waaronder onze Facebookpagina, Twitter, Instagram, Bloglovin en/of Pinterest-kanaal goed in de gaten.

Daarnaast houden wij jou als lezer ook graag op de hoogte van de nieuw te verschijnen boeken via ‘Nieuwe boeken’ op Facebook, Twitter en/of via ons Pinterest-kanaal. Volg ons en wij zorgen ervoor dat je NTL-lijstje nog langer wordt. 😉

3 thoughts on “Winnaars: 3x Toni Coppers – Het vergeten meisje

  1. Wat super tof dat ik gewonnen heb ! Bedankt dat jullie altijd zo leuke winacties organiseren. Daarnaast is jullie facebook en website ook zo leuk om te volgen . Mijn NTK lijst is enorm lang geworden. Maar nu kan er 1 boek af wat ik gewonnen heb . Het vergeten meisje , super thanks ! Succes met al jullie volgende publicaties .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge