Winnaar Powercube Extended

Tot en met gisteren liep de winactie die ik had in samenwerking met Allocacoc waarbij je kans maakte op een Powercube extended. Hier wil ik Allocacoc nogmaals hartelijk voor bedanken.

Uit alle deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één winnaar gekozen…

De onderstaande winnaar heeft gewonnen…

Claudia V.

Claudia, zou jij mij, binnen een week een e-mail willen sturen naar info@koukleum.nl vanaf het mailadres waarmee je ook meegedaan hebt met de winactie, met daarin je adres vermeld. Dan zorg ik dat de Powercube extended jouw kant op komt. Claudia heeft een week de tijd om te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Koukleum.nl besluiten om de prijs aan iemand anders te gunnen of deze te bewaren voor een andere latere actie. Na 1 week vervalt de prijs.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar toch interesse hebben in deze geweldige Powercube extended? Deze is o.a. verkrijgbaar bij Allocacoc.

Je kunt morgen,17 december van 12 tot 17 uur de AlloStand op de markt in Maastricht bezoeken. Dus ben je in de buurt? Ga dan zeker langs!

Allostand in Maastricht op de markt!
Ontvang freebies en een korting coupon voor de webshop als je een van de eerste 100 bent die langskomt en meedoet met onze minigame! Of je nu met je familie, vrienden of collega’s komt, je hebt gegarandeerd een leuke tijd bij de alloStand. Natuurlijk is het gratis om mee te doen! Dus ben je in de buurt? Ga beslist even langs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge