Winnaar Mijn boek, mijn leesvoer & ik

Tot en met gisteren liep de winactie die ik in samenwerking had met Eik uitgeverij. Hierbij maakte je kans op het boek “Mijn boek, mijn leesvoer & ik”. Hier wil ik Eik uitgeverij nogmaals hartelijk voor bedanken.

Uit de vele deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één winnaar getrokken.

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…..

Mariska Zonneveld!

Mariska, zou jij mij, binnen een week een privébericht willen sturen op mijn Facebook Like Pagina Koukleum.nl, met daarin je adresgegevens vermeld. Dan geef ik deze door aan de uitgever en zorgen zij ervoor dat het boek “Mijn boek, mijn leesvoer & ik”, zo snel mogelijk jouw kant op komt. Mocht Mariska niet reageren binnen 1 week. Dan zal er een nieuwe winnaar gekozen worden.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Standaard boekhandel.

One thought on “Winnaar Mijn boek, mijn leesvoer & ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge