Winnaar Kiki van Dijk – Lech

Tot en met gisteren liep de winactie die ik in samenwerking met Xander uitgevers had, waarbij je kans maakt op het boek “Lech” geschreven door Kiki van Dijk. Hier wil ik Xander uitgevers nogmaals hartelijk voor bedanken.


Uit de vele deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één winnaar gekozen…

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…

Heidie, zou jij mij, binnen een week een privébericht willen sturen op mijn Facebook Like Pagina Koukleum.nl, met daarin je adres vermeld. Dan zorg ik dat het boek jouw kant op komt. Heidie heeft een week de tijd om te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Koukleum.nl besluiten om de prijs aan iemand anders te gunnen of deze te bewaren voor een andere latere actie. Na 1 week vervalt de prijs.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar toch interesse hebben in dit geweldige boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Als je niet gewonnen hebt, niet getreurd. Er komt snel weer een nieuwe winactie op Koukleum.nl.

One thought on “Winnaar Kiki van Dijk – Lech

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge