Winnaar: Hoesjemaken.nl

Tot en met gisteren liep de winactie die ik in samenwerking had met HoesjeMaken.nl. Hierbij maakte je kans op een kortingscode waarmee je zelf ook een eigen hoesje voor je eigen telefoon kunt ontwerpen. Hier wil ik HoesjeMaken.nl nogmaals hartelijk voor bedanken.

Uit de deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één winnaar getrokken.

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…..
Nori Hof.

Nori, zou jij mij, binnen een week een privébericht willen sturen op mijn Facebook Like Pagina Koukleum.nl, met daarin je emailadres vermeld? Nori heeft een week de tijd om te reageren en de prijs te claimen. Daarna zal ik de prijs aan een andere deelnemer gunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge