Winnaar E-book Jo Claes – Het gevecht met de engel

Tot en met gisteren liep de winactie die ik in samenwerking had met uitgeverij De Fontein. Hierbij maakte je kans op het E-boek “Het gevecht met de engel” geschreven door Jo Claes. Hier wil ik uitgeverij De Fontein nogmaals hartelijk voor bedanken.

Uit de deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één winnaar getrokken met naamloting.

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…

Ik heb Heleen een email gestuurd om haar te laten weten dat ze de gelukkige winnaar is van dit e-book. Heleen heeft één week de tijd om te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Koukleum.nl besluiten om de prijs iemand anders te gunnen of deze te bewaren voor een andere latere actie. Na 1 week vervalt de prijs.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar toch interesse hebben in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Hou mijn website of social mediakanalen zoals Facebook, Twitter en/of Bloglovin in de gaten want binnen een paar dagen start ik weer een nieuwe leuke winactie.

Je kan mij ook altijd via email gaan volgen, Dit kan je in de sidebar aan de rechterkant aangeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge