Winnaar: Daniel Silva – Het nieuwe meisje

Tot en met gisteren liep de winactie die wij in samenwerking met HarperCollins hadden. Hierbij maakte je kans op een fysiek exemplaar van het boek ‘Het nieuwe meisje’, geschreven door Daniel Silva. Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun deelname en HarperCollins natuurlijk heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van dit exemplaar.

Bij de deelnemers hebben wij gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit hebben wij een winnaar getrokken.

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…

Marianne, zou jij ons binnen een week een privébericht willen sturen op onze Facebookpagina Koukleum.nl, met daarin je adresgegevens vermeld. Dan zorgen wij ervoor dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Mocht Marianne niet binnen een week reageren dan vervalt de prijs en kan Koukleum.nl er voor kiezen een nieuwe winnaar te kiezen of de prijs te bewaren tot een later tijdstip.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com of bij de lokale boekhandel.

Wist je dat wij momenteel ook nog een winactie hebben lopen met een Fysiek gesigneerd exemplaar van ‘Ongenadig’, geschreven door Karin Hazendonk. Wil je kans maken op dit boek? Klik dan hier.

Daarnaast houden wij jou als lezer ook graag op de hoogte van de nieuw te verschijnen boeken via ‘Nieuwe boeken’ op Facebook en/of Twitter. Volg ons en wij zorgen ervoor dat je NTL-lijstje nog langer wordt.

One thought on “Winnaar: Daniel Silva – Het nieuwe meisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge