Winnaar: Damen & Vandermeeren – Bodemloos

Tot en met gisteren liep de winactie die wij in samenwerking met Van Halewyck & New Book Collective hadden. Hierbij maakte je kans op een fysiek exemplaar van ‘Bodemloos’, geschreven door Damen & Vandermeeren. Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun deelname en Van Halewyck & New Book Collective natuurlijk heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van dit exemplaar.

Bij de deelnemers hebben wij gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit hebben wij een winnaar getrokken.

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…

Marie Rose, zou jij ons binnen een week een privébericht willen sturen op onze Facebookpagina Koukleum.nl, met daarin je adresgegevens vermeld. Dan zorgen wij ervoor dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Mocht Marie Rose niet binnen een week reageren dan vervalt de prijs en kan Koukleum.nl er voor kiezen een nieuwe winnaar te kiezen of de prijs te bewaren tot een later tijdstip.

Wij zullen snel weer een nieuwe winactie starten. Houd daarom onze website en social media kanalen, waaronder onze Facebookpagina, Twitter, Instagram en/of Bloglovin goed in de gaten.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com of bij de lokale boekhandel.

Daarnaast houden wij jou als lezer ook graag op de hoogte van de nieuw te verschijnen boeken via ‘Nieuwe boeken’ op Facebook en/of Twitter. Volg ons en wij zorgen ervoor dat je NTL-lijstje nog langer wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge