Winnaar Boek: Mariska Overman – Hoofdzaak

Tot en met gisteren liep de winactie die ik in samenwerking had met De Crime Compagnie. Hierbij kon je het boek “Hoofdzaak geschreven door Mariska Overman winnen. Hier wil ik De Crime Compagnie hartelijk voor bedanken.

Uit de vele deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één winnaar getrokken.

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…..

Karin Willemsen

Karin, zou jij mij, binnen een week een privébericht willen sturen op mijn Facebook Like Pagina Koukleum.nl, met daarin je adresgegevens vermeld. Dan zorg ik dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt. Mocht Karin niet reageren binnen 1 week. Dan zal er een nieuwe winnaar gekozen worden.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

2 thoughts on “Winnaar Boek: Mariska Overman – Hoofdzaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge