Winnaar Boek: Lydia van Houten – Prooi

Tot en met gisteren liep de winactie die ik in samenwerking had met Kabook uitgevers. Hierbij maakte je kans op het boek Prooi geschreven door Lydia van Houten. Hier wil ik Kabook uitgevers nogmaals hartelijk voor bedanken.

Uit de vele deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één winnaar getrokken.

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…..


Cindy Strijkers- Brakel.

Cindy zou jij mij, binnen een week een privébericht willen sturen op mijn Facebook Like Pagina Koukleum.nl, met daarin je adresgegevens vermeld. Dan geef ik je gegevens door aan de uitgever. Mocht Cindy niet reageren binnen 1 week. Dan zal er een nieuwe winnaar gekozen worden.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

One thought on “Winnaar Boek: Lydia van Houten – Prooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge