Winnaar van het boek: Janine van der Hulst-Veerman – Gevangen wind

Tot en met gisteren liep de winactie die ik in samenwerking had met Uitgeverij Lieve Hart. Hier wil ik Uitgeverij Lieve Hart natuurlijk nogmaals hartelijk voor bedanken.

gevangen-wind

Uit de vele deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één winnaar getrokken.

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…..

Patricia Mooring

Patricia, zou jij mij, binnen een week een privébericht willen sturen op mijn Facebook Like Pagina Koukleum.nl, met daarin je adresgegevens vermeld. Dan geef ik jouw adresgegevens door aan de uitgeverij, zodat het boek zo snel mogelijk jouw kant op kan komen. Mocht Patricia niet reageren binnen 1 week. Dan zal er een nieuwe winnaar gekozen worden.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge