Winnaar boek: Geert van der Kolk – De witte reiger

Tot en met gisteren liep de winactie die ik in samenwerking met Uitgeverij De Kring had, waarbij je kans maakte op het boek “De witte reiger”  geschreven door Geert van der Kolk. Hier wil ik Uitgeverij de Kring nogmaals hartelijk voor bedanken.

Uit de vele deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één winnaar gekozen…

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…

Inge van den Berg.

Inge, zou jij mij, binnen een week een privébericht willen sturen op mijn Facebook Like Pagina Koukleum.nl, met daarin je adres vermeld. Dan zorg ik dat het boek jouw kant op komt. Inge heeft een week de tijd om te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Koukleum.nl besluiten om de prijs aan iemand anders te gunnen of deze te bewaren voor een andere latere actie. Na 1 week vervalt de prijs.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar toch interesse hebben in dit geweldige boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

One thought on “Winnaar boek: Geert van der Kolk – De witte reiger

  1. wat leuk dat ik het boek De Witte Reiger heb gewonnen van Geert v.d. Kolk. Ik ben er ook heel benieuwd naar. Ik geef mijn gegevens door via de Koukleum Facebookpagina. Een fijn weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge