Winnaar boek: Ed Bruyninckx – Frau Angela

Tot en met gisteren liep de winactie die wij in samenwerking met ISJB Uitgevers hadden, hierbij maakte je in onze nieuwe Facebookgroep Koukleum.nl – De non-fictie groep kans op het boek ‘Frau Angela’ geschreven door Ed Bruyninckx. Wij willen alle deelnemers bedanken voor jullie deelname en ISJB Uitgevers natuurlijk heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van dit exemplaar.

Bij de deelnemers hebben wij gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit hebben wij één winnaar getrokken.

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…

Corine, zou jij ons binnen een week een privébericht willen sturen op onze Facebook Like Pagina Koukleum.nl, met daarin je adresgegevens vermeld. Dan stuurt de uitgever het boek naar jou op.

Mocht Corine niet binnen een week reageren dan vervalt de prijs en kan Koukleum.nl er voor kiezen een nieuwe winnaar te kiezen of de prijs te bewaren tot een later tijdstip.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij ISJB uitgevers, Bol.com of bij de lokale boekhandel.

Hou je ook van waargebeurde verhalen, of boeken die gebaseerd zijn op waargebeurde feiten? Neem dan zeker ook een kijkje in onze nieuwe groep: Koukleum.nl De non-fictie groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge