Winnaar boek: André Hoogeboom – Dodelijke ambitie

Tot en met gisteren liep de winactie die ik in samenwerking had met Karakter uitgevers, ter ere van mijn 2 jarig bestaan. Hierbij maakte je kans op het boek “Dodelijke ambitie” geschreven door André Hoogeboom. Ik wil alle deelnemers bedanken voor jullie deelname en Karakter uitgevers natuurlijk heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van dit exemplaar.

Uit de vele deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één winnaar getrokken.

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…

Judith van Pel

Judith, zou jij me binnen een week een privébericht willen sturen op mijn Facebook Like Pagina Koukleum.nl, met daarin je adresgegevens vermeld. Dan geef ik deze door aan de uitgever en zorgt zij ervoor dat het boek “Dodelijke ambitie” geschreven door André Hoogeboom, zo snel mogelijk jouw kant op komt. 
Mocht Judith niet binnen een week reageren dan vervalt de prijs en zal ik een nieuwe winnaar kiezen.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge