Winnaar: Boek “365 Bullet Journal”

Tot en met gisteren liep de winactie die ik in samenwerking met Unieboek/Het Spectrum had, waarbij je kans maakte op het boek “365 Bullet Journal”. Hier wil ik Unieboek/Het Spectrum nogmaals hartelijk voor bedanken.

Uit de vele deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één winnaar gekozen…

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…
Melissa Huygens.

Melissa, zou jij mij, binnen een week een privébericht willen sturen op mijn Facebook Like Pagina Koukleum.nl, met daarin je adres vermeld. Dan zorg ik dat je gegevens bij de uitgever komen en het boek naar je opgestuurd wordt. Melissa heeft een week de tijd om te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Koukleum.nl besluiten om de prijs aan iemand anders te gunnen of deze te bewaren voor een andere latere actie. Na 1 week vervalt de prijs.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar toch interesse hebben in dit geweldige boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

One thought on “Winnaar: Boek “365 Bullet Journal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge