Winactie Workshop Brushletteren

In samenwerking met BBNC uitgevers/MUS Creatief heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Hier wil ik BBNC Uitgevers/MUS Creatief hartelijk voor bedanken. Ik mag éénmaal een exemplaar van “Workshop Brushletteren” geschreven door Kelly Klapstein.

Wil je meer weten over “Workshop Brushlettteren”? Lees dan mijn recensie hierover.

Wat moet je doen om kans te maken op “Workshop Brushletteren”?

Wil je extra kans maken op “Workshop Brushletteren” of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken op dit boek?
Dit is alles om kans te maken op “Workshop Brushletteren”! De winactie loopt tot en met 22 maart. Op 23 maart zal ik de winnaar bekend maken. Deze heeft dan een week de tijd om de prijs te claimen.

Succes.

4 thoughts on “Winactie Workshop Brushletteren

  1. leuk deze actie! niet alleen de prijs is leuk, maar vind het vooral leuk dat ik weer nieuwe inspiratie gevonden heb! Ik was niet bekend met Mus Creatief niet maar ben blij dat ik ze heb leren kennen nu

  2. Lijkt me super, ik rommel nu maar wat aan (al is dat soms ook best leuk 🙂 )
    Aangezien ik facebookloos ben, heb je er voortaan weer een volger via Bloglovin’ bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge