Winactie Tropilex

tekst-winactie

In samenwerking met Tropilex heb ik alweer een leuke winactie voor jullie. Hier wil ik Tropilex hartelijk voor bedanken.

Wat kun je winnen?
Ik mag 1 maal een Tropilex hangmat of hangstoel weggeven. Wat is er fijner om met een heerlijk boek in een hangstoel of hangmat te lezen. Natuurlijk is het nu buiten iets te koud, maar de volgende zomer komt beslist, en wie wil daar niet al stiekem naar uitkijken om dan heerlijk in zo’n relaxte hangstoel of hangmat te gaan zitten lezen. Hieronder zie je 2 voorbeelden van de verschillende mogelijkheden die verkrijgbaar zijn bij De Hangmat . Uit de verschillende soorten hangmatten en stoelen die bij De Hangmat online staan, mag je, als je gewonnen hebt kiezen.

 

Wat moet je hier voor doen?

 • Laat een reactie achter onder dit bericht of onder het bericht op de Facebook Like pagina.
 • Om een extra kans te maken, volg Koukleum.nl via mail(rechts hier op de pagina), Bloglovin, Facebook of Twitter. Laat in je reactie ook even weten of en waar je bent gaan volgen.
 • Delen van het bericht wordt natuurlijk gewaardeerd. 🙂

Dit waren alle voorwaarden. Kleine moeite toch, om zo’n geweldige hangmat of hangstoel te winnen.

De winactie loopt tot en met 26 November 2016. Op 27 November 2016 zal de winnaar bekend gemaakt worden. De winnaar wordt gevraagd of hij binnen een week contact  op wil nemen. Dus houd onze site en/of pagina goed in de gaten. Wil je geen bericht missen, dan kun je ook nog altijd onze site volgen o.a. via mail, dan krijg je automatisch een mail als wij een nieuw bericht op onze site plaatsen. De volg mogelijkheden vind je hier rechts op de site.

16 thoughts on “Winactie Tropilex

 1. TE GEK en ik waag graag een kansje!
  Een hangstoel voor op mijn zoldertje lijkt me wel wat.
  En ik volg jullie nu ook op twitter.
  duim duim duim.
  XOXO Riekie

 2. Hèèrlijk lijkt mij z’on hangmat of hangstoel. En aangezien de zomer mij nog te lang duurt, hang ik em gewoon binnen, mocht ik winnen dan he?! Ik volg je nu via twitter als @verdulleme. Groetjes

 3. Hiermee zou ik zo ontzettend graag mijn dochter willen verrassen die altijd voor mij klaar staat. Al jaren hoopt ze op een hangstoel om heerlijk in te lezen maar haar wens ging steeds niet in vervulling. Wat zou ik deze wens graag via Koukleum.nl in vervulling laten gaan. Daar duim ik alvast voor en deel de actie graag op facebook.

 4. Hiermee zou ik zo ontzettend graag mijn dochter willen verrassen die altijd voor mij klaar staat. Al jaren hoopt ze op een hangstoel om heerlijk in te lezen maar haar wens ging steeds niet in vervulling. Wat zou ik deze wens graag via Koukleum.nl in vervulling laten gaan. Daar duim ik alvast voor en deel de actie graag op facebook.

 5. ik volg je via facebook. en blog. Die hangstoel is echt super origineel zeg. Wat een gave uitvinding. Nog wel een stevig punt zoeken om hem aan op te hangen maar dat gaat vast lukken. Ik denk dat het vechten wordt wie hem in mag wijden…… Ik zal hem voor je delen. groetjes en succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge