Winactie: Sven Mary & Erwin Verhoeven – De rebelse advocaat

Wij mogen namens Kennes Uitgeverij één volger blij maken met een fysiek exemplaar van het waargebeurde verhaal ‘De rebelse advocaat’, geschreven door Sven Mary & Erwin Verhoeven. Wij zijn erg benieuwd naar deze non-fictie titel. Ben jij dat nu ook? Doe dan zeker hieronder mee. Wij willen Kennes Uitgeverij natuurlijk hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van dit winactie-exemplaar.

Waar gaat ‘De rebelse advocaat’ over?

‘Advocaat van het crapuul’, ‘procedureprins’ en ‘rebelse advocaat’ zijn maar drie van de namen waaronder Sven Mary bekendstaat. Hij droomde van een professionele voetbalcarrière, maar ging uiteindelijk rechten studeren. Sven Mary hoort vandaag bij de beste strafpleiters van België. Hij verdedigt onder andere criminelen en jihadisten die niemand anders wil vertegenwoordigen. Zo nam hij Fouad Belkacem, woordvoerder van de radicale moslimorganisatie Sharia4Belgium, Michel Lelièvre, handlanger van Marc Dutroux, Murat Kapllan, de ‘ontsnappingskoning’, en Nordine Amrani, de ‘dolle doder van Luik’, aan als klanten. Hij verdedigde Patricia Lefranc, die door haar ex-vriend met bijtend zuur overgoten werd, en de familie van Joe Van Holsbeeck, een tiener die voor zijn mp3-speler vermoord werd. Sven Mary wordt echter wereldwijd beroemd wanneer hij aanvaardt om Salah Abdeslam, staatsvijand nummer 1 en vermoedelijke organisator van de aanslagen van 13 november 2015 in Parijs, te verdedigen. In dit boek, een echt waarheidsinterview, vertelt de topadvocaat over de markante zaken die zijn carrière en leven het meest beïnvloed hebben en licht hij de rechtsprincipes die hem nauw aan het hart liggen, toe. Hij geeft ons een blik achter de schermen van de grootste assisenprocessen van de laatste twintig jaar.

Wat moet je hier voor doen?

Let op: Deze winactie is alleen voor adressen in Nederland en België!

  • Stuur een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘De rebelse advocaat’ en vermeld in het mailtje je volledige voor- en achternaam, je adresgegevens en of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

Deze winactie loopt tot en met 3 november 2021. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes!

2 thoughts on “Winactie: Sven Mary & Erwin Verhoeven – De rebelse advocaat

  1. Beste,
    Van Sven Mary kan men niet zeggen dat hij een doorsnee advocaat is.
    Een recensie en een leesfragment heb ik al gelezen en ik ben gefascineerd om het vervolg ook te kennen.
    En ik wil mij bijgevolg heel graag kandidaat stellen om het boek te mogen ontvangen,

  2. Ik wil heel graag meedoen en heb alle stappen gedaan behalve op bloglovin vond ik het bericht niet maar wel geliked en gedeeld op Facebook en LinkedIn als saartje Ndangi en op Instagram en Twitter als saartjeinwonderbookland en volg jullie al lang via mail. Volg ook uitgeverij kennes al een tijdje op Facebook en instagram en jullie ook overal natuurlijk. Lijkt me echt een super boeiend boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge