Winactie Pretletters

In samenwerking met BBNC uitgevers/MUS Creatief heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Hier wil ik BBNC Uitgevers/MUS Creatief hartelijk voor bedanken. Ik mag éénmaal een exemplaar van Pretletters weggeven.

Wil je meer weten over “Pretletters”? Lees dan mijn recensie hierover.

Wat moet je doen om kans te maken op “Pretletters?

Wil je extra kans maken op “Pretletters” of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken op dit boek?
Dit is alles om kans te maken op “Pretletters”! De winactie loopt tot en met 27 December. Op 28 December 2017 zal ik de winnaar bekend maken. Deze heeft dan een week de tijd om de prijs te claimen.

 

4 thoughts on “Winactie Pretletters

 1. Allereerst wil ik je alvast hele fijne feestdagen toewensen en je bedanken voor de kans om mee te mogen doen aan deze hele leuke winactie. Dit leuke boek lijkt me echt geweldig om in het nieuwe jaar verder te gaan met mijn nieuwe hobby 😀 Vooral nu onze tweeling naar school mag en ik meer tijd voor mezelf krijg 😀 Ik zag overigens dat je net als ik 80-100{0a4034c56799fdcbb6c9f01bb4616d6430cd375384c5fb1edad2021a4dfb32ec} afgekeurd bent en ondanks dat het totaal niet grappig is moest ik wel een beetje lachen om je keuze voor de naam koukleum. Wederom zouden we elkaar de hand kunnen schudden alleen komt het bij mij door de MS en Ziekte van Addison. Hopelijk kan ik straks lekker met dit boek aan de slag dus vandaar dat ik ook even flink uitgepakt heb en er alles voor gedaan heb:

  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en gepost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: lindavanduren/ (gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  groetjes Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge