Winactie: P. Dieudonné – Rechercheur De Klerck en moord in scène

Waar is dat feestje? In augustus is dat hier, bij Koukleum.nl. De gehele maand augustus vieren wij feest want Koukleum.nl bestaat 6 jaar! En wat hebben wij al veel mooie dingen mogen doen, denk daarbij aan de talloze recensie-exemplaren die wij mochten ontvangen, een aantal eigen Koukleum meets auteurs-evenementen en een heuse minibieb in onze voortuin. Ook mogen wij de leuke interviews voor op onze website en de nodige winacties niet vergeten. Dat stukje winacties gaan wij deze maand groots aanpakken. Want een tal van auteurs en uitgeverijen hebben ons laten weten dat ze belangeloos een, of meerdere, boek(en) beschikbaar stellen voor onze feestmaand. Daar willen wij hun natuurlijk hartelijk voor bedanken. Vergeet dus niet om elke dag even te komen kijken wat voor moois er die dag te winnen valt.

Wij mogen namens E-Pulp publishers één fysiek exemplaar van de detective ‘Rechercheur de Klerck en moord in scène’, geschreven door P. Dieudonné, verloten. Wij willen E-Pulp Publishers natuurlijk hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van dit winactie-exemplaar.

Waar gaat ‘Rechercheur de Klerck en moord in scène’ over?

Na de vondst van een geladen pistool staan De Klerck en Klaver aan het begin van een netelige zaak. Twee groepen jongeren vechten een jarenlange vete uit. Aan het hoofd van de groep uit Rotterdam-Zuid staat Yunus Özütok, van het rapcollectief Leftbank Militia. Uit Rotterdam-Crooswijk komen Da Rotting Thugz van Robin Breidenbach. De rivaliserende groepen verheerlijken in hun raps seks en geweld. Als de politie het lijk van Robin Breidenbach uit de Nieuwe Maas vist, lijkt het erop dat het bezongen geweld in praktijk is gebracht. Da Rotting Thugz wijzen de beschuldigende vinger naar Zuid. Of komt de moordenaar toch uit de eigen gelederen? Rechercheur De Klerck en moord in scène is het vijfde deel in een detectiveserie over Lucien de Klerck en zijn assistent Ruben Klaver van de Rotterdamse recherche.

Wil jij weten wat wij van ‘Rechercheur de Klerck en moord in scène’ vonden? Onze recensie lees je hier.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Stuur een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘Rechercheur de Klerck’ en vermeld in het mailtje je volledige voor- en achternaam, je adresgegevens en of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

  • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel deze winactie op Facebook.
  • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
  • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Instagram, like en save de foto over deze winactie en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
  • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze winactie een duimpje en deel het bericht.

Per woonadres 1 inzending. Meerdere inzendingen per adres worden verwijderd.

Deze winactie loopt tot en met 2 september 2022. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes!

3 thoughts on “Winactie: P. Dieudonné – Rechercheur De Klerck en moord in scène

  1. Van de auteur P.Dieudonné heb ik nog niets gelezen. Ik heb het leesfragment “Rechercheur De Klerck en moord in scène” gelezen en ben zeer benieuwd naar gans het verhaal.
    Het is leuk via deze winactie veel auteurs te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge