Winactie Mariska Overman – Voltooid

In samenwerking met De Crime Compagnie heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Hier wil ik De Crime Compagnie hartelijk voor bedanken. Ik mag éénmaal een paperback van het nieuwste boek van Mariska Overman, Voltooid, weggeven.

Wil je meer over het boek “Voltooid” geschreven door Mariska Overman weten? Lees dan mijn recensie.

Wat moet je doen om kans te maken op “Voltooid”?

Wil je extra kans maken op “Voltooid” geschreven door Mariska Overman of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken op dit boek?

Dit is alles om kans te maken op “Voltooid” geschreven door Mariska Overman! De winactie loopt tot en met 6 februari 2018. Op 7 februari 2018 zal ik in de loop van de dag de winnaar bekend maken. Deze heeft dan een week de tijd om de prijs te claimen.

Succes!!!

7 thoughts on “Winactie Mariska Overman – Voltooid

  1. Nog steeds niets van deze auteur gelezen, dat wordt toch echt eens tijd! Ben er zeker nieuwsgierig naar, dus ik maak graag een kansje.

  2. Wat een leuke winactie, ik ben heel benieuwd naar dit boek en loot graag mee! Ik volg Koukleum en De Crime Compagnie via Facebook (Mooie Rooie, op winactiebericht gereageerd, geliked en gedeeld) en Koukleum via Twitter (@Glambertgirl77, bericht geretweet).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge