Winactie: Mariela Sr – Coline Fanon – Mama, ik ben niet dood

Wij mogen namens Kennes Uitgeverij één volger blij maken met een fysiek exemplaar van het waargebeurde verhaal ‘Mama, ik ben niet dood’, geschreven door Mariela Sr – Coline Fanon. Wij zijn erg benieuwd naar deze non-fictie titel. Ben jij dat nu ook? Doe dan zeker hieronder mee. Wij willen Kennes Uitgeverij natuurlijk hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van dit winactie-exemplaar.

Waar gaat ‘Mama, ik ben niet dood’ over?

Ik ben 34, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Ik speel graag piano en fotografie is mijn passie. Ik ben bijna net zoals iedereen. Bijna, omdat ik geadopteerd ben. Het verhaal wil dat mijn biologische moeder zo arm was dat ze mij heeft afgestaan. Dat is allesbehalve waar. Op mijn 31ste begon ik onderzoek te doen naar mijn afkomst en ontdekte ik het onvoorstelbare: ik was het slachtoffer van kinderhandel in Guatemala in de jaren 1980. In feite werd ik bij mijn geboorte ontvoerd en elf maanden lang opgesloten, voor ik werd verkocht onder het mom van een adoptie in het buitenland. Een mensenleven is onschatbaar, maar vraag creëert aanbod. Zo duiken er kansen op, ontstaan er belangen, begint mensenhandel. Van onbetaalbaar wordt de waarde van een kind nu uitgedrukt in geld. Ik was daar een van de slachtoffers van, tussen duizenden anderen. Dit verhaal is het mijne, een getuigenis voor mijn kinderen en een eerbetoon aan mijn biologische ouders en mijn Belgische ouders. Het is ook een inkijk in een van de grootste adoptieschandalen ooit. Ten slotte is het mijn plicht dit verhaal te brengen voor Racines Perdues-Raíces Perdidas. Deze stichting vertegenwoordigt enkele honderden mensen die door hun adoptie te maken kregen met de gruwel van mensenhandel en die nog steeds op zoek zijn naar hun familie in Guatemala. Nunca más. Dit nooit meer.

Wat moet je hier voor doen?

Let op: Deze winactie is alleen voor adressen in Nederland en België!

  • Geef antwoord op de vraag: Hoeveel maanden heeft de auteur opgesloten gezeten voor ze werd verkocht onder het mom van adoptie?
  • Stuur het antwoord in een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘Mama, ik ben niet dood’ en vermeld in het mailtje je volledige voor- en achternaam, je adresgegevens en of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

Deze winactie loopt tot en met 21 december 2021. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes!

2 thoughts on “Winactie: Mariela Sr – Coline Fanon – Mama, ik ben niet dood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge