Winactie: Margot Wood – Het niet-zo-perfecte leven van Elliot McHugh

Waar is dat feestje? In augustus is dat hier, bij Koukleum.nl. De gehele maand augustus vieren wij feest want Koukleum.nl bestaat 6 jaar! En wat hebben wij al veel mooie dingen mogen doen, denk daarbij aan de talloze recensie-exemplaren die wij mochten ontvangen, een aantal eigen Koukleum meets auteurs-evenementen en een heuse minibieb in onze voortuin. Ook mogen wij de leuke interviews voor op onze website en de nodige winacties niet vergeten. Dat stukje winacties gaan wij deze maand groots aanpakken. Want een tal van auteurs en uitgeverijen hebben ons laten weten dat ze belangeloos een, of meerdere, boek(en) beschikbaar stellen voor onze feestmaand. Daar willen wij hun natuurlijk hartelijk voor bedanken. Vergeet dus niet om elke dag even te komen kijken wat voor moois er die dag te winnen valt.

Wij mogen namens Best of TBR één e-book van de titel ‘Het niet-zo-perfecte leven van Elliot McHugh’, geschreven door Margot Wood, verloten. Wij willen Best of TBR natuurlijk hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van dit winactie-exemplaar.

Waar gaat ‘Het niet-zo-perfecte leven van Elliot McHugh’ over?

Hallo daar! Mijn naam is Elliot McHugh. Ik ben achttien jaar oud, kom uit Cincinnati, ben een leeuw, een (meestal) chaotisch goede extravert, een eerstejaars aan Emerson College Boston – en ik heb geen idee wat ik in godsnaam aan het doen ben.

Sommige mensen weten aan het begin van hun studie precies wat ze met hun leven willen doen. Elliot McHugh is niet een van die mensen. Een studierichting kiezen is wel het laatste waar ze aan denkt. Elliot heeft het veel te druk met alles te ervaren wat het studentenleven te bieden heeft – van de hele nacht dansen op feesten buiten de campus, tot het maken van nieuwe vrienden en het hebben van de beste seks die je kunt hebben op een krakkemikkig bed in een gedeelde studentenkamer.

Maar is ze er klaar voor als de realiteit toeslaat? Als de seks die ze heeft niet zo fantastisch is, en de tentamens met rasse schreden naderen, en het vriendje van haar kamergenoot de grootste eikel ooit blijkt te zijn? Elliot maakt misschien gigantische fouten, maar als ze eerlijk is tegen zichzelf (en tegen jou, lieve lezer), zou ze zomaar eens de persoon kunnen worden die ze wil zijn. En in de tussentijd komt misschien zelfs de Grote Liefde voorbij waaien…

Wat moet je hiervoor doen?

Stuur een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘Het niet-zo-perfecte leven van Elliot McHugh’ en geef aan of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

  • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel deze winactie op Facebook.
  • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
  • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Instagram, like en save de foto over deze winactie en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
  • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze winactie een duimpje en deel het bericht.

Deze winactie loopt tot en met 25 augustus 2022. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes!

One thought on “Winactie: Margot Wood – Het niet-zo-perfecte leven van Elliot McHugh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge