Winactie: Marco van Kampen en Paul Bots – De zaak Nicky Verstappen

Wij mogen, namens auteur Paul Bots, twee fysiek gesigneerde exemplaren van ‘De zaak Nicky Verstappen’, dat hij samen met Marco van Kampen schreef, verloten. Hier willen wij Paul Bots natuurlijk hartelijk voor bedanken.

De zaak Nicky Verstappen is een ultiem naslagwerk over deze bizarre zaak. Hoe bizar deze zaak ook is, dit is voor mij een van de betere non-fictie boeken van dit moment!

Waar gaat ‘De zaak Nicky Verstappen’ over

De elfjarige Nicky Verstappen, een verlegen knul met een passie voor voetbal, wordt op 11 augustus 1998 dood gevonden in een sparrenbos op de Brunssumerheide. Het jongetje uit Heibloem verdween plotseling tijdens een zomerkamp op de hei met het jeugdwerk. Is hij weggelopen? Ontvoerd? Misbruikt? Vermoord?
Ruim twintig jaar houdt de zaak Nicky Verstappen de gemoederen bezig. Het mysterie van zijn dood verwoest de levens van de nabestaanden, scheurt een hecht dorp in tweeën en stelt opsporingsinstanties voor grote vragen. De zaak zit muurvast, totdat er in 2018, na een grootschalig DNA-onderzoek, door een match een hoofdverdachte wordt aangehouden: Jos Brech uit Simpelveld.
Nicky’s ouders en zusje hopen eindelijk antwoord te krijgen op hun vragen. Hoe zagen de laatste uren van Nicky eruit? Had hij pijn? Heeft hij nog om zijn vader en moeder geroepen? Maar verdachte Brech beroept zich in de rechtszaak keer op keer op zijn zwijgrecht.

Wij mochten dit boek al lezen en onze recensie is natuurlijk te lezen op onze website. Klik hier voor onze recensie!

Wat moet je hier voor doen?

  • Stuur een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘De zaak Nicky Verstappen’ en vermeld in het mailtje je volledige voor- en achternaam, je adresgegevens en of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

  • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel deze winactie op Facebook.
  • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
  • Volg Koukleum.nl op Bloglovin en save het bericht over deze winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Instagram, like de foto over deze winactie en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
  • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze winactie een duimpje en deel het bericht.

Deze winactie loopt tot en met 10 maart 2021. De maandag hierop volgend zullen we de winnaars bekend maken.

Succes!

6 thoughts on “Winactie: Marco van Kampen en Paul Bots – De zaak Nicky Verstappen

  1. Hi Bryan, ik ben heel benieuwd naar dit boek. Ik volg de zaak al vanaf dag 1. Graag doe ik
    mee aan deze winactie. Groetjes Renée

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge