Winactie: Marcella Kleine – Vlucht!

Wij mogen namens Marcella Kleine één volger blij maken met een fysiek gesigneerd exemplaar van haar boek ‘Vlucht!’. Wij willen Marcella Kleine natuurlijk hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van dit winactie-exemplaar.

Waar gaat ‘Vlucht!’ over?

Na een moeilijke jeugd valt Esther als een blok voor de drugsverslaafde Melvin op wie zij in de jeugdinstelling al heimelijk verliefd was. Als Melvin verder afglijdt, voelt zij zich gedwongen een keuze te maken: samen de afgrond in of alleen verdergaan. Haar verlangen naar een stabiel gezinsleven doet haar uiteindelijk in de prostitutie belanden. Pas wanneer Esther in haar wanhoop tot gebed komt, durft zij in opstand te komen tegen de dagelijkse vernederingen. Maar ook dan blijkt ze niet veilig te zijn voor haar gewelddadige echtgenoot en moet zij met hun kinderen vluchten. Staat Esther ooit een beter leven te wachten?

Wat moet je hier voor doen?

  • Geef antwoord op de vraag: Hoe heet het vrouwelijke hoofdpersonage in ‘Vlucht!’?
  • Stuur het antwoord in een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘Vlucht!’ en vermeld in het mailtje je volledige voor- en achternaam, je adresgegevens en of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

  • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel deze winactie op Facebook.
  • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
  • Volg Koukleum.nl op Bloglovin en save het bericht over deze winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Instagram, like de foto over deze winactie bij Koukleum.nl en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
  • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze winactie een duimpje en deel het bericht.

Deze winactie loopt tot en met 28 januari 2022. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes!

3 thoughts on “Winactie: Marcella Kleine – Vlucht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge