Winactie: Lore T. & Frauke Joossen – Sterke meisjes huilen niet

tekst-winactie

In samenwerking met uitgeverij Lannoo heb ik een mooie winactie voor jullie! Hier wil ik uitgeverij Lannoo dan ook hartelijk voor bedanken.

Wat kun je winnen?

Ik mag 1 maal het boek “Sterke meisjes huilen niet” geschreven door Lore T. & Frauke Joossen weggeven.

sterke-meisjes-huilen-niet

Wil je weten waar het boek over gaat, of wat ik van dit boek vond? Lees dan mijn recensie (5 sterren), dus zeker de moeite waard. Een erg indrukwekkend boek.

Wat moet je hiervoor doen? 

  • Like Koukleum.nl op Facebook. (als je dat nog niet doet)
  • Like het bericht op de Facebookpagina en deel het OPENBAAR op je profiel. (Als je het niet openbaar deelt, kan ik niet controleren of je het bericht gedeeld hebt, en kan ik je helaas niet mee laten doen.

Dit is alles wat je moet doen.
Deze winactie loopt tot en met 11 November 2016. Op 12 November 2016 zal ik de winnaar bekend maken. Deze heeft dan 1 week de tijd om contact met mij op te nemen. Anders zal er een andere winnaar gekozen worden.

Succes.

One thought on “Winactie: Lore T. & Frauke Joossen – Sterke meisjes huilen niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge