Winactie: Linda van Rijn schrijft 10 jaar!

Vandaag is het feest in boekenland want Linda van Rijn mag vandaag maar liefst tien kaarsjes op haar schrijverstaart uitblazen. Haar eerste boek Last minute verscheen op 17 mei 2011 en, tot op heden, verschijnen er elk jaar nog meerdere titels van haar hand. Wij willen Linda ten eerste natuurlijk heel graag feliciteren met haar schrijversjubileum!

Enige tijd geleden gingen wij in gesprek met Linda en daar vertelde ze dat ze, gelukkig, nog lang niet uitgeschreven is. Zoals bekend spelen haar thrillers zich altijd op een vakantiebestemming af. Zo nam ze ons onder andere al mee naar de Costa Brava, Zoutelande, Ibiza en Texel. In haar laatste nieuwe boek neemt Linda ons mee naar Zandvoort aan zee, en weet je wat nog leuker is!? Wij mogen dit schrijversjubileum mee vieren met Linda en uitgeverij Marmer.

Wat kun je winnen?

Wij mogen namens Uitgeverij Marmer één fysiek gesigneerd exemplaar van Linda’s laatste nieuwe thriller ‘Zandvoort aan zee’ verloten. Hier willen wij Uitgeverij Marmer natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat Zandvoort aan zee over?

Een heerlijke familievakantie slaat om in een nachtmerrie als Mandy’s zus tijdens een strandwandeling spoorloos verdwijnt. Mandy gaat op onderzoek uit, maar het spoor leidt in een ongelooflijke richting… Als de moeder en stiefvader van Mandy hun twaalfenhalfjarig huwelijk willen vieren, bestaat daarvoor geen betere plaats dan Zandvoort aan Zee, de plek waar ze elkaar destijds ook het jawoord gaven. Mandy en haar zus Judith worden uitgenodigd voor een familievakantie in een mooi huis in de duinen, samen met Mandy’s vriend Robin en zijn achtjarige dochter Lize. Het is heerlijk weer en ze genieten van de zon en het strand. Voor Mandy is het fijn dat ze na een drukke tijd even op adem kan komen en tijd kan besteden aan Judith, want ze heeft haar zus de laatste tijd niet veel gezien. Maar wat een onbezorgde familievakantie had moeten worden, verandert na een paar dagen in een regelrechte nachtmerrie als Judith na een lange strandwandeling niet meer terugkomt in de vakantievilla. In paniek gaat Mandy haar zoeken, maar haar zus lijkt van de aardbodem weggevaagd te zijn. De politie wordt ingeschakeld, maar ook die kan Judith niet vinden. Wel wordt een belangrijke aanwijzing ontdekt, waardoor Mandy zelf betrokken lijkt. Hoe goed kent Mandy haar eigen familieleden eigenlijk? Waarom staat de ex van haar vriend ineens voor de deur? En wat heeft de mysterieuze afspraak in de agenda van haar zus te betekenen?

Wat moet je hier voor doen?

Stuur een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘Zandvoort aan zee.’ en vermeld in het mailtje je volledige voor- en achternaam, je adresgegevens en of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

 • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel deze winactie op Facebook.
 • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
 • Volg Koukleum.nl op Bloglovin en save het bericht over deze winactie.
 • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
 • Volg Koukleum.nl op Instagram, like de foto over deze winactie en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
 • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze winactie een duimpje en deel het bericht.

Deze winactie loopt tot en met zondag 23 mei 2021. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes!

8 thoughts on “Winactie: Linda van Rijn schrijft 10 jaar!

 1. Wow zandvoort aan zee
  Ik loot graag mee
  Waar is dat feestje ? Hier is dat feestje….
  Gefeliciteerd en ik feest graag mee huidskleur is ?????

 2. Lijkt me heel leuk om een boek te lezen waarvan het verhaal zich afspeelt in Zandvoort aan Zee. Ik doe graag mee omdat ik naast het aantrekkelije verhaal, Linda een goede schrijfster vind

 3. Allereerst: Linda van Rijn feliciteer ik met haar 10 jaar boeken schrijven.
  Loot ook graag mee voor het boek: Zandvoort aan zee.
  Ik volg bloglovin en heb een mailtje gestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge