Winactie Linda Jansma – Schaduwkinderen *Gesloten*

Ik wil jullie allereerst natuurlijk een heel gezond, gelukkig en liefdevol 2017 wensen. Omdat bij veel mensen meer tijd voor zichzelf toch op hun goede voornemenslijstje staat, en lezen een heerlijke tijdsbesteding is, leek het mij leuk om het jaar meteen goed te beginnen met een winactie.

Omdat ik het boek Schaduwkinderen zo geweldig goed vond, heb ik besloten dat ik hier een winactie mee wilde gaan doen. Het boek Schaduwkinderen is het eerste deel in een serie genaamd De cirkel van het kwaad.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek?

Wil je extra kans maken dan kun je de volgende stappen nog doen.

 • Volg Koukleum.nl op Bloglovin en save deze post. (+1)
 • Volg Koukleum.nl via mail (dit vind je hier rechts op de site) (+1)
 • Deel het bericht op Facebook openbaar op je profiel. (+1)
 • Volg mij op Instagram, like de foto en repost de winactiefoto met de tag #WinactieKoukleum (+1)
 • Volg mij op Twitter en retweet het bericht van de winactie. (+1)

Deze winactie geldt voor inwoners van Nederland en België. Je kan meedoen tot en met 15 januari 2017. Op Maandag 16 januari 2017 zal ik de winnaar bekend maken. Deze wordt verzocht om zich binnen een week te melden. Anders zal ik helaas een nieuwe winnaar moeten kiezen.

Veel succes. En maak wat moois van 2017!!!

9 thoughts on “Winactie Linda Jansma – Schaduwkinderen *Gesloten*

 1. Lijkt mij ook een erg mooi boek, ik ben er erg nieuwsgierig naar. Heb nog een maandje verlof, komt helemaal goed! Ik volg je op Bloglovin (loved+saved) en gedeeld op G+ en volg je via mail.

 2. Ik ben ook heel benieuwd naar dit boek en de schrijfster! Ik ben trouwens een nieuwe volger, je post vond ik ineens in mijn Bloglovin en ik moest natuurlijk meedoen. Ik volg je nu op alle mogelijke manieren en je post heb ik gedeeld via FB en Twitter. Jr zult me nog wel vaker terugzien op je pagina. 🙂

 3. Ik doe heel graag mee want ik ben erg nieuwsgierig naar dit boek maar ook naar koukleum.nl Gezien de naam zal ik mij hier wel heel erg gaan thuis voelen denk ik, haha!!
  Ik heb geliked (pagina en bericht) en het bericht gedeeld op facebook, daarnaast volg ik je ook via mail en twitter (en bericht geretweet) en ga ik nu duimen of ik degene mag zijn die zou mogen winnen 🙂
  Nu ga ik lekker verder neuzen hier, fijne zondag verder!

 4. Lijkt mij een mooi en spannend boek, graag waag ik een kansje!
  Volg je op FB onder mijn eigen naam en heb de volgende extra dingen gedaan
  •Volg op Bloglovin en post geliked en gesaved onder TurtleBookwurm
  •Volg Koukleum.nl via mail, dacht dat ik het al deed, maar toch nog maar een keertje ingeschreven
  (•Volg op Instagram, maar niet gedeeld)
  •Volg op Twitter en geretweet onder @TurtleBookwurm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge