Winactie: Katy Moran – De onweerstaanbare charme van Lord Crowlas

Waar is dat feestje? In augustus is dat hier, bij Koukleum.nl. De gehele maand augustus vieren wij feest want Koukleum.nl bestaat 6 jaar! En wat hebben wij al veel mooie dingen mogen doen, denk daarbij aan de talloze recensie-exemplaren die wij mochten ontvangen, een aantal eigen Koukleum meets auteurs-evenementen en een heuse minibieb in onze voortuin. Ook mogen wij de leuke interviews voor op onze website en de nodige winacties niet vergeten. Dat stukje winacties gaan wij deze maand groots aanpakken. Want een tal van auteurs en uitgeverijen hebben ons laten weten dat ze belangeloos een, of meerdere, boek(en) beschikbaar stellen voor onze feestmaand. Daar willen wij hun natuurlijk hartelijk voor bedanken. Vergeet dus niet om elke dag even te komen kijken wat voor moois er die dag te winnen valt.

Wij mogen namens Best of TBR één e-book van de titel ‘De onweerstaanbare charme van Lord Crowlas’, geschreven door Katy Moran, verloten. Wij willen Best of TBR natuurlijk hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van dit winactie-exemplaar.

Waar gaat ‘De onweerstaanbare charme van Lord Crowlas’ over?

1819. Graaf Jack ‘Crow’ Crowlas was ooit de rechterhand van de hertog van Wellington. Maar sinds zijn nalatigheid bij de Slag bij Waterloo is hij in diskrediet geraakt. De traumatische ervaringen op het slagveld achtervolgen hem nog elke nacht, maar zijn liefde voor lady Hester houdt hem op het rechte pad.

Met zijn loyaliteit aan het Britse koninkrijk heeft Crow een aantal gevaarlijke en zeer machtige vijanden gemaakt. Napoleon Bonaparte is nog altijd een geduchte tegenstander en niemand weet wat de tsaar van Rusland van plan is. Crow wordt naar Sint-Petersburg gestuurd om zich te mengen in dit schaakspel van politieke intriges en manipulatie. Hij weet maar al te goed dat hij het spel heel voorzichtig moet spelen, als hij zijn geliefde Hester en zijn broer Kit ooit nog terug wil zien.

Wat moet je hiervoor doen?

Stuur een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘De onweerstaanbare charme van Lord Crowlas’ en geef aan of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

  • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel deze winactie op Facebook.
  • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
  • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Instagram, like en save de foto over deze winactie en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
  • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze winactie een duimpje en deel het bericht.

Deze winactie loopt tot en met 1 september 2022. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes!

2 thoughts on “Winactie: Katy Moran – De onweerstaanbare charme van Lord Crowlas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge