Winactie: Kate Moore – Felix & Bolt

Aangezien volgende week het gloednieuwe boek ‘Felix & Bolt’, geschreven door Kate Moore, verschijnt. Mogen wij het weekend inluiden met een té gekke winactie! Wij mogen namens HarperCollins Holland één fysiek exemplaar verloten van ‘Felix & Bolt’. Hier willen wij HarperCollins Holland natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Felix & Bolt’ over?

Het waargebeurde verhaal van de beroemde stationskat en haar kittenleerling.

Sinds de dag waarop Felix het treinstation van Huddersfield binnen kwam lopen, maakt ze deel uit van de hechte gemeenschap. Inmiddels hebben lezers over de hele wereld de stationskat in hun hart gesloten. Nu Felix beroemd is, verdringen verslaggevers en fans zich om een glimp van haar op te vangen, waardoor ze steeds minder tijd heeft voor haar taken als ‘Senior Ongediertebestrijder’.

Om Felix’ werkdruk te verlichten rekruteren de stationsmedewerkers een jonge leerling: de superschattige kitten Bolt. Felix & Bolt is het waargebeurde verhaal over dit opmerkelijke duo. Het zit vol persoonlijke verhalen en grappige anekdotes van Felix’ grootste fans, waardoor je de twee pluizige viervoeters direct in je hart sluit.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Geef antwoord op de vraag: In welke plaats wonen en werken Felix & Bolt op het station?
  • Stuur het antwoord in een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘Felix & Bolt’ en vermeld in het mailtje je volledige voor- en achternaam, je adresgegevens en of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

  • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel deze winactie op Facebook.
  • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
  • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Instagram, like de foto over deze winactie bij Koukleum.nl en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
  • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze winactie een duimpje en deel het bericht.

Per woonadres 1 inzending. Meerdere inzendingen per adres worden verwijderd.

Deze winactie loopt tot en met 22 juli 2022. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge