Winactie: Jorien Cohrs – Onmenselijk verliefd

In samenwerking met ISJB Uitgevers heb ik weer een superleuke winactie voor jullie! Ik mag één fysiek exemplaar van ‘Onmenselijk verliefd’ geschreven door Jorien Cohrs weggeven. Hier wil ik ISJB Uitgevers hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Onmenselijk verliefd’ geschreven door Jorien Cohrs over?

Het leven lijkt Sophie-Ann toe te lachen: ze is gelukkig met haar jeugdliefde Jim, ze woont samen met hem en hun hondje Budd in een fijn huis en ze heeft net haar opleiding afgerond. Als Jim haar bovendien op romantische wijze ten huwelijk vraagt, lijkt niets een prachtige en onbezorgde toekomst in de weg te staan. Maar direct na het aanzoek krijgt Sophie-Ann last van angstaanjagende dromen, die steeds heftiger worden. Ook krijgt ze onverklaarbare lichamelijke klachten en wordt ze slachtoffer van een ernstig ongeluk waarbij een mysterieuze man betrokken is. Als deze man vervolgens terugkeert in haar dromen, staat haar leven volledig op zijn kop. Sophie-Ann twijfelt aan haar liefde voor Jim en aan zichzelf. Tegen alle adviezen van haar omgeving in, start ze een zoektocht naar de mysterieuze man. Al snel komt ze terecht in een rollercoaster waarin helemaal níets meer zeker is, zelfs haar eigen leven niet…

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

De winactie loopt tot en met 12 januari 2019. Hierna zal ik zo snel mogelijk de winnaar bekend maken.

Succes!

8 thoughts on “Winactie: Jorien Cohrs – Onmenselijk verliefd

  1. Ik ben na dit gelezen te hebben wel erg nieuwsgierig geworden. Zo erg dat ik mee doe aan deze winactie 😉 Volg op Bloglovin en gedeeld op G+.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge