Winactie: Jo Thomas – Ontsnap naar de Provence

Waar is dat feestje? In augustus is dat hier, bij Koukleum.nl. De gehele maand augustus vieren wij feest want Koukleum.nl bestaat 6 jaar! En wat hebben wij al veel mooie dingen mogen doen, denk daarbij aan de talloze recensie-exemplaren die wij mochten ontvangen, een aantal eigen Koukleum meets auteurs-evenementen en een heuse minibieb in onze voortuin. Ook mogen wij de leuke interviews voor op onze website en de nodige winacties niet vergeten. Dat stukje winacties gaan wij deze maand groots aanpakken. Want een tal van auteurs en uitgeverijen hebben ons laten weten dat ze belangeloos een, of meerdere, boek(en) beschikbaar stellen voor onze feestmaand. Daar willen wij hun natuurlijk hartelijk voor bedanken. Vergeet dus niet om elke dag even te komen kijken wat voor moois er die dag te winnen valt.

Wij mogen namens Best of TBR één e-book van de titel ‘Ontsnap naar de Provence’, geschreven door Jo Thomas, verloten. Wij willen Best of TBR natuurlijk hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van dit winactie-exemplaar.

Waar gaat ‘Ontsnap naar de Provence’ over?

Na haar scheiding blijft Del alleen achter met een vervallen Franse boerderij. Hoe gaat ze dit oplossen?

Wat moet je hiervoor doen?

Stuur een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘Ontsnap naar de Provence’ en geef aan of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

  • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel deze winactie op Facebook.
  • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
  • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Instagram, like en save de foto over deze winactie en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
  • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze winactie een duimpje en deel het bericht.

Deze winactie loopt tot en met 22 augustus 2022. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes!

One thought on “Winactie: Jo Thomas – Ontsnap naar de Provence

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge