Winactie Isabel Ashdown – Kleine zus

In samenwerking met uitgeverij Boekerij heb ik een leuke winactie voor jullie. Ik mag eenmaal het boek “Kleine zus” geschreven door Isabel Ashdown weggeven. Hier wil ik uitgeverij Boekerij hartelijk bedanken.

Wil je meer weten over “Kleine zus”? Lees dan mijn recensie.

Wat moet je hier voor doen?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

De winactie loopt tot en met 2 april 2018. Op 3 april 2018 zal ik de winnaar in de loop van de dag bekend maken. Deze heeft dan een week de tijd om te reageren. Anders zal er een nieuwe winnaar gekozen worden.

Succes!!!

6 thoughts on “Winactie Isabel Ashdown – Kleine zus

  1. Mijn oog was al gevallen op dit boek. De kans om het te winnen laat ik dn ook zeker niet lopen! Gedeeld op G+ en volgend op Bloglovin (loved/saved)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge