Winactie: 10 x Handlettering doe je mee? Editie 2 **Gesloten**


In samenwerking met Big Balloon Publishers heb ik een MEGA winactie voor jullie. Hier wil ik Big Balloon Publishers natuurlijk hartelijk voor bedanken. ik mag maar liefst 10 maal (ja je leest het goed, 10 maal! ) Handlettering doe je mee? Editie 2 van Paperfuel weggeven.

Wil je meer over Handlettering, doe je mee? Editie 2 weten, lees dan mijn recensie.


Wat moet je doen om kans te maken op “Handlettering doe je mee? Editie 2”?

Wil je extra kans maken op “Handlettering doe je mee? Editie 2″  of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken op dit boek?

Dit is alles om kans te maken op “Handlettering doe je mee? editie 2”! De winactie loopt tot en met 8 februari 2018. Op 9 februari 2018 zal ik in de loop van de dag de winnaars bekend maken. Deze hebben dan een week de tijd om de prijs te claimen.

Succes!!!

7 thoughts on “Winactie: 10 x Handlettering doe je mee? Editie 2 **Gesloten**

 1. Zo leuk!
  Ik doe heel graag mee want ik wil heel graag handlettering doen dus komt deze fijne prijs me goed van pas….
  Waardoor ik veel kan leren….
  Ik like beidde fb pag., like ik de post hiervan op je fb. pag., share het en laat daar onder de post een reactie achter.
  Volg ik je op bl. waar ik deze post save en het een hartje heb gegeven.
  Ook op twitter volg ik je en heb de tweet hiervan van je twitter geretweet en like ik het.
  Dus ook alles voor de extra kans heb ik gedaan….

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 2. Ik maak graag kans op dit leuke Handlettering boek! Ik volg Koukleum en Big Balloon Publishers via Facebook (Mooie Rooie, op winactiebericht gereageerd, geliked en gedeeld) en Koukleum via Twitter (@Glambertgirl77, bericht geretweet).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge