Winactie: Gillian King – Belofte maakt schuld

Hoera, het is vandaag Valentijnsdag, de dag van de liefde! En hoe leuk is het dan om een realgood te verloten? Wij mogen namens Harpercollins Holland één fysiek gesigneerd exemplaar van ‘Belofte maakt schuld’, geschreven door Gillian King, verloten. Hoe gaaf is dat? Wij zijn hier natuurlijk erg blij mee en willen HarperCollins Holland en Gillian King heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen, en signeren, van dit fysiek gesigneerde winactie-exemplaar.

Waar gaat ‘Belofte maakt schuld’ over?

Hannah weet het zeker: dit ongeplande weerzien met haar ex Jamie zal op één grote teleurstelling uitdraaien. Niet alleen liet hij haar ooit ongelooflijk in de steek, vervolgens liet hij ook jarenlang niks meer van zich horen. En nu blijkt hij beroemd, vanwege zijn rugbyskills en – toegegeven – zijn goede looks.

Het was dan ook zeker niet Hannahs idee om hem te gaan opzoeken in Engeland. Maar als haar zoon Sem eenmaal iets in zijn hoofd heeft, is er geen houden meer aan. Hannah heeft maar één doel: Sem beschermen. Maar dat blijkt niet eenvoudig wanneer Jamie opeens een rol wil spelen in hun leven. Kan ze hem vertrouwen? En waarom leidt de zeer aantrekkelijke manager van Jamie haar zo af? Zij kunnen elkaar toch ook niet uitstaan? Of wel…

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek?

  • Geef antwoord op de vraag: Hoe heet de ex van Hannah?
  • Stuur het antwoord in een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘Belofte maakt schuld’ en vermeld in het mailtje je volledige voor- en achternaam, je adresgegevens en of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

  • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel deze winactie op Facebook.
  • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
  • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Instagram, like en save de foto over deze winactie bij Koukleum.nl en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
  • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze winactie een duimpje en deel het bericht.
  • Word lid van onze gloednieuwe Facebookgroep Heel Facebook leest.

Per woonadres 1 inzending. Meerdere inzendingen per adres worden verwijderd.

Deze winactie loopt tot en met 21 februari 2023. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes!

Ook in onze Facebookgroep Heel Facebook leest loopt, tot en met 18 februari, een winactie met ‘Belofte maakt schuld’. Word snel lid en maak ook daar kans op deze realgood. De winactie in onze groep staat los van de winactie hier op onze website.

3 thoughts on “Winactie: Gillian King – Belofte maakt schuld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge