Winactie: Geneva Lee – Royal Kiss

Waar is dat feestje? In augustus is dat hier, bij Koukleum.nl. De gehele maand augustus vieren wij feest want Koukleum.nl bestaat 6 jaar! En wat hebben wij al veel mooie dingen mogen doen, denk daarbij aan de talloze recensie-exemplaren die wij mochten ontvangen, een aantal eigen Koukleum meets auteurs-evenementen en een heuse minibieb in onze voortuin. Ook mogen wij de leuke interviews voor op onze website en de nodige winacties niet vergeten. Dat stukje winacties gaan wij deze maand groots aanpakken. Want een tal van auteurs en uitgeverijen hebben ons laten weten dat ze belangeloos een, of meerdere, boek(en) beschikbaar stellen voor onze feestmaand. Daar willen wij hun natuurlijk hartelijk voor bedanken. Vergeet dus niet om elke dag even te komen kijken wat voor moois er die dag te winnen valt.

Wij mogen namens Best of TBR één e-book van de titel ‘Royal kiss’, geschreven door Geneva Lee, verloten. Wij willen Best of TBR natuurlijk hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van dit winactie-exemplaar.

Waar gaat ‘Royal kiss’ over?

Belle Stuart wandelde Smith Price’s advocatenkantoor binnen met haar rode lippen en haar vlotte babbel. Al snel was ze meer dan alleen een overwinning: hij is compleet door haar betoverd. Belle heeft geen idee van de duistere krachten die haar in Smiths leven hebben gebracht of van het gevaar dat ze loopt. Smith doet wat nodig is om haar te beschermen, zelfs als dat betekent dat hij haar moet laten gaan. Maar Belle is de enige vrouw die hij niet kan loslaten en de enige vrouw die hij begeert…

Wat moet je hiervoor doen?

Stuur een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘Royal kiss’ en geef aan of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

  • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel deze winactie op Facebook.
  • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
  • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Instagram, like en save de foto over deze winactie en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
  • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze winactie een duimpje en deel het bericht.

Deze winactie loopt tot en met 6 september 2022. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes!

One thought on “Winactie: Geneva Lee – Royal Kiss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge