Winactie: Fearne Cotton – Groter dan wij zijn

Waar is dat feestje? In augustus is dat hier, bij Koukleum.nl. De gehele maand augustus vieren wij feest want Koukleum.nl bestaat 6 jaar! En wat hebben wij al veel mooie dingen mogen doen, denk daarbij aan de talloze recensie-exemplaren die wij mochten ontvangen, een aantal eigen Koukleum meets auteurs-evenementen en een heuse minibieb in onze voortuin. Ook mogen wij de leuke interviews voor op onze website en de nodige winacties niet vergeten. Dat stukje winacties gaan wij deze maand groots aanpakken. Want een tal van auteurs en uitgeverijen hebben ons laten weten dat ze belangeloos een, of meerdere, boek(en) beschikbaar stellen voor onze feestmaand. Daar willen wij hun natuurlijk hartelijk voor bedanken. Vergeet dus niet om elke dag even te komen kijken wat voor moois er die dag te winnen valt.

Wij mogen namens uitgeverij Volt één fysiek exemplaar van het boek ‘Groter dan wij zijn’, geschreven door Fearne Cotton, verloten. Wij willen uitgeverij Volt natuurlijk hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van dit winactie-exemplaar.

Waar gaat ‘Groter dan wij zijn’ over?

In haar nieuwe boek bespreekt Fearne Cotton de lessen en adviezen van inspirerende mensen die ze voor haar boek heeft mogen interviewen, waaronder Gabrielle Bernstein, Rhonda Byrne en Brené Brown. Aan de hand van hun inzichten onderzoekt ze hoe we onze angsten en beperkende overtuigingen kunnen overwinnen en geluk, verbinding en hoop kunnen bereiken.

Groter dan wij zijn biedt iedereen die zoekende is de inspiratie en het inzicht om gebruik te maken van de krachten die we al bezitten. Het leert ons aan de hand van universele lessen over liefde, bewustzijn en communicatie om de blokkades en onzekere gevoelens die ons tegenhouden los te laten.

Wat moet je hiervoor doen?

Stuur een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘Groter dan wij zijn’ en vermeld in het mailtje je volledige voor- en achternaam, je adresgegevens en of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

  • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel deze winactie op Facebook.
  • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
  • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Instagram, like en save de foto over deze winactie en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
  • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze winactie een duimpje en deel het bericht.

Per woonadres 1 inzending. Meerdere inzendingen per adres worden verwijderd.

Deze winactie loopt tot en met 31 augustus 2022. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes!

3 thoughts on “Winactie: Fearne Cotton – Groter dan wij zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge