Winactie: Eva Burgers – Stil *Gesloten*

Waar is dat feestje? In augustus is dat hier, bij Koukleum.nl. De gehele maand augustus vieren wij feest want Koukleum.nl bestaat 6 jaar! En wat hebben wij al veel mooie dingen mogen doen, denk daarbij aan de talloze recensie-exemplaren die wij mochten ontvangen, een aantal eigen Koukleum meets auteurs-evenementen en een heuse minibieb in onze voortuin. Ook mogen wij de leuke interviews voor op onze website en de nodige winacties niet vergeten. Dat stukje winacties gaan wij deze maand groots aanpakken. Want een tal van auteurs en uitgeverijen hebben ons laten weten dat ze belangeloos een, of meerdere, boek(en) beschikbaar stellen voor onze feestmaand. Daar willen wij hun natuurlijk hartelijk voor bedanken. Vergeet dus niet om elke dag even te komen kijken wat voor moois er die dag te winnen valt.

Wij mogen namens Gloude Publishing drie fysieke exemplaren van de titel ‘Stil’, geschreven door Eva Burgers, verloten. Wij willen Gloude Publishing natuurlijk hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van deze winactie-exemplaren.

Waar gaat ‘Stil’ over?

Wanneer rechercheur Robin Escher op haar werk bij de Amsterdamse politie in vertrouwen vertelt dat ze de sfeer op de afdeling soms als seksistisch ervaart, wordt haar dat niet in dank afgenomen. Als ze kort daarna ook nog het vermoeden heeft dat haar chef gevoelige informatie lekt aan criminelen, gaat ze op onderzoek uit. Pas als Robin ontdekt dat haar verslagen op onverklaarbare wijze beginnen zoek te raken, beseft ze dat ze op haar tellen moet gaan passen. Ze zoekt steun bij haar maatje Storm, maar als ze ook hem niet meer helemaal kan peilen, neemt ze een drastische beslissing.

Wil jij weten wat wij van ‘Stil’ vonden? Onze recensie lees je hier.

Wat moet je hiervoor doen?

Stuur een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘Stil’ en vermeld in het mailtje je volledige voor- en achternaam, je adresgegevens en of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

 • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel deze winactie op Facebook.
 • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
 • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
 • Volg Koukleum.nl op Instagram, like en save de foto over deze winactie en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
 • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze winactie een duimpje en deel het bericht.

Per woonadres 1 inzending. Meerdere inzendingen per adres worden verwijderd.

Deze winactie loopt tot en met 8 augustus 2022. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes!

4 thoughts on “Winactie: Eva Burgers – Stil *Gesloten*

 1. Ik heb het leesfragment en recensie gelezen en deze zijn zeer uitnodigend om het boek te lezen.
  Eva burgers heeft jarenlang als rechercheur gewerkt op de afdeling zware criminaliteit en een combinatie van vakkennis en schrijverstalent maakt dit alles zeer waarheidsgetrouw en spannend.
  Ik loot heel.graag mee

 2. Ik doe héél erg graag mee.
  Eva Burgers is mijn favoriete Schrijfster en haar boeken zijn echt super geweldig en zit altijd een goed verhaal in.
  Het is altijd feest,
  Als je alle boeken van Eva leest.
  Het leukste is.
  Eva Burgers ken ik al jaren persoonlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge