Winactie: Escape Room Thriller – 24 dagen tot Kerstmis

Wij mogen namens Uitgeverij Cargo één volger blij maken met een fysiek exemplaar van de Escape Room Thriller ‘24 dagen tot Kerstmis’, geschreven door Eva Eich. Dit is het perfecte boek om in de kerstsferen te komen. Wil jij kans maken op deze spannende Escape Room Thriller? Doe dan zeker hieronder mee. Wij willen Uitgeverij Cargo natuurlijk hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van dit winactie-exemplaar.

Waar gaat ‘24 dagen tot Kerstmis’ over?

Los de raadsels op en ontsnap voor het te laat is!

Kraak de code, open de deur en vind de uitgang

Een jonge man wordt wakker in een duistere kelder. Hij is alleen en heeft geen idee hoe hij daar is gekomen. Hij weet slechts dat hij moet ontsnappen – voordat het te laat is. Maar daarvoor moet hij eerst 24 mysterieuze raadsels oplossen.

Deze spannende zoektocht tijdens de dagen voor Kerstmis zet je grijze cellen aan het werk. Want alleen als je de raadsels weet op te lossen, ontdek je hoe het verhaal de volgende dag verder gaat.

Wat moet je hier voor doen?

 • Geef antwoord op de volgende vraag: Waar wordt de jonge man uit het verhaal wakker?
 • Stuur het antwoord in een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘24 dagen tot Kerstmis’ en vermeld daarnaast je volledige voor- en achternaam, je adresgegevens en de eventuele extra stappen (Zie hieronder) die je gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

 • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel deze winactie op Facebook.
 • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
 • Volg Koukleum.nl op Bloglovin en save het bericht over deze winactie.
 • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
 • Volg Koukleum.nl op Instagram, like de foto over deze winactie en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
 • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze winactie een duimpje en deel het bericht.

Deze winactie loopt tot en met 19 november 2021. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes!

One thought on “Winactie: Escape Room Thriller – 24 dagen tot Kerstmis

 1. Geplaatst ook op de Facebook .

  Gave winactie! We zijn druk op mysterie oplossen. 24 december is speciale dag voor ons omdat ik op die dag mijn naamdag vier, mijn man zijn verjaardag en daarnaast de kerst begint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge