Winactie: Eric Wewerinke – Zwarte golven gesigneerd *Gesloten*

In samenwerking met Eric Wewerinke hebben we weer een superleuke winactie voor jullie. Wij mogen een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Zwarte golven’ geschreven door Eric Wewerinke weggeven. Hier willen we Eric Wewerinke natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Wil je weten waar ‘Zwarte golven’ over gaat? Lees dan zeker onze recensie.

Wat moet je hier voor doen?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

 • Deel het bericht op Facebook openbaar op je Facebook profiel.
 • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
 • Volg Koukleum.nl op Bloglovin en save het bericht over deze winactie.
 • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
 • Volg Koukleum.nl op Instagram, like de foto over deze winactie en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
 • Laat een reactie achter onder dit bericht welke stappen je gevolgd hebt.

Deze winactie loopt tot en met 5 augustus 2019. Hierna zullen wij zo snel mogelijk de winnaar bekend maken.

Succes!

6 thoughts on “Winactie: Eric Wewerinke – Zwarte golven gesigneerd *Gesloten*

 1. Ik volg jullie all lang overall met veel plezier op fb en bloglovin als saartje Grupping-Ndangi en op Twitter en instagram als saartjeinwonderbookland ik heb ook overal het bericht gedeeld en geliked behalve even op bloglovin went men app doet moeilijk morgen even pc opstarten. Volg natuurlijk ook jullie blog via mail. Ik doe dus graag mee haha bedankt voor de kans

 2. Bericht geliked en gedeeld op facebook, ook een reactie achtergelaten en mensen getagd. Bericht geliked en gedeeld op twitter. Bericht geliked op instagram en in mijn story gezet. Super leuke actie!

 3. Ik vind het leuk om kennis te maken met nieuwe auteur. Ik hou van boeken met onderhuidse spanning en zeker als deze (deels) waargebeurd zijn. Ik ben benieuwd!
  Ik volg op Bloglovin (loved/saved)

 4. Ik heb alle stappen doorlopen. Facebook Claudia Diependaal Instagram Diependaal en Twitter Clautje35. Leuke actie ik doe heel erg graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge