Winactie Elke dag een foto GESLOTEN

In samenwerking met BBNC uitgevers/ MUS Creatief heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Ik mag één exemplaar van ‘Elke dag een foto’ verloten onder mijn volgers. Hier wil ik BBNC Uitgevers/ MUS Creatief hartelijk voor bedanken.

Ik heb zelf ook een recensie geschreven over ‘Elke dag een foto‘.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek?

Wil jij extra kans maken op dit boek of heb je geen Facebook?

Dit is alles om kans te maken op dit leuke boek.
De winactie loopt tot en met 27 oktober 2018. Hierna zal ik zo snel mogelijk de winnaars bekend maken.

Succes.

3 thoughts on “Winactie Elke dag een foto GESLOTEN

  1. Doe graag mee gedeeld op fb en bl als saartje Grupping-Ndangi op google+ als saartje Ndangi en op Twitter pinterest en instagram als saartjeinwonderbookland. Lijkt me een heel leuk boek en ben graag bezig met foto’s trekken.

  2. Wat geweldig en heb je recensie gelezen en ook interessant om te lezen dat je urbex-fotografie, het fotograferen van verlaten panden hebt gedaan!
    Dit boek zou mij het zetje geven dat ik dolgraag als herinnering achter wilt laten voor mijn kinderen.
    Op Twitter(GDrunen) en Bloglovin meegedaan en ook op facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge