Winactie: Dennis Biesma – Volledig verknipt

Om te vieren dat binnenkort het thrillerdebuut van Dennis Biesma, die wij kennen van zijn autobiografie ‘De regen kwam van binnen‘, verschijnt, mogen wij één fysiek gesigneerd exemplaar van zijn gloednieuwe thriller ‘Volledig verknipt’ verloten. Hoe gaaf is dat? Natuurlijk willen wij Dennis alvast feliciteren met zijn thrillerdebuut en hem uiteraard ook bedanken voor het beschikbaar stellen van dit gesigneerde winactie-exemplaar.

Waar gaat ‘Volledig verknipt’ over?

Lara Cains is een wandelende tijdbom. Ze groeit op met een stem in haar hoofd, haar ouders hebben haar verstoten en haar beste vriendin heeft zelfmoord gepleegd. Na een sessie met haar psychiater wordt ze overvallen. Ze krijgt een black-out en kijkt uren later in de levenloze ogen van haar overvaller. Ze doet op dat moment wat ze altijd doet, vluchten voor zichzelf en iedereen om haar heen.

Net als ze haar leven weer op de rit lijkt te hebben, merkt ze dat ze in de gaten wordt gehouden. Het blijkt niet één persoon te zijn, maar een hele organisatie. Wie zijn die mensen en wat willen zij met haar DNA doen?

Boektrailer

Speciaal voor ons heeft Dennis een aangepaste versie van de boektrailer gemaakt.

Wat moet je doen om kans te maken op dit thrillerdebuut?

  • Geef antwoord op de vraag: Wat is de titel van het eerste boek van Dennis Biesma?
  • Stuur het antwoord in een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘Volledig verknipt’ en vermeld in het mailtje je volledige voor- en achternaam, je adresgegevens en of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

  • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel deze winactie op Facebook.
  • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
  • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Instagram, like en save de foto over deze winactie bij Koukleum.nl en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
  • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze winactie een duimpje en deel het bericht.
  • Word lid van onze Facebookgroep Heel Facebook leest.

Per woonadres 1 inzending. Meerdere inzendingen per adres worden verwijderd.

Deze winactie loopt tot en met 5 mei 2023. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes!

One thought on “Winactie: Dennis Biesma – Volledig verknipt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge